Akupunktur

Akupunktur i Foden
Posturologi
ChromeTerapi
AuriculoMedicin

AKUPUNKTURENS HISTORIE PÅ KLINIKKEN

Jeg hedder Dorte og er oprindelig uddannet fodterapeut og ejer af Klinik for Fodterapi i Egå.

Som fodterapeut kan man tage specielle kurser for fejlstillinger og smerter i fødderne. Af disse har jeg akupunktur 1 og 2 som er udbudt af danske fodterapeuter ”Akupunktur i Foden”. Disse akupunkturkurser fik jeg smag for og samtidigt søgte jeg en alternativ løsning på min drengs søvnproblemer tilbage i 2016. Jeg tog forskellige kurser for at udvide min horisont for hvordan jeg kunne hjælpe min søn med at falde i en dybere søvn. På denne måde kom jeg ind i auriculoterapiens kæmpe univers, også kaldet øreakupunktur. Dette åbnede oceaner af behandlingsmuligheder og jeg fandt ud af at uddannelsen indeholdt et vigtigt fag for fodterapien ”Posturologi” som jeg nu bruger for at hjælpe mine patienter med at rette deres kropsholdning.

Uddannelsen indeholder også andre spændene elementer som du kan læse om ovenover ved at klikke ind på ikonerne; ”AuriculoMedicin” og ChromeTerapi”, hvor der behandles med farver og frekvenser også kaldt farveterapi.

Med farveterapi har jeg kureret min egen højdeskræk samt min søns nattemareridt

HVAD OG HVORFOR AURICULOTERAPI?

Auriculoterapi (øreakupunktur) er udviklet af den franske ingeniør, biolog og læge Dr. Paul Nogier i 1950 i Lyon. Han blev inspireret af en fransk-marokkansk kvinde, der ved at brænde et lille punkt i øret hjalp de lokale af med deres iskiassmerter. Efter mange års studier sammen med et hold af læger og forskere fandt han ud af at øret afspejler hele kroppen og dens organer. Paul Nogier blev indstillet til Nobelprisen i Medicin for sine opdagelser i 1996. Sidenhen har han skrevet flere bøger sammen med sin søn Dr. Raphael Nogier som også er gået ind i farveterapien, man kan finder mere information på www.auriculo.biz

BEHGANDLING MED ØREAKUPUNKTUR

Øreakupunktur er effektiv mod stort set alt, men mange benytter sig af behandlingsformen i forbindelse med smerter i muskler, knogler og led, kropsholdning og mod diverse ubalancer i kroppen. Herudover er øreakupunktur også effektiv til tobaksafvænning og vægttab, og psykiskustabilitet.

Når man kender til placeringerne af kroppens forskellige organer, nerver, kitler osv., kan man starte behandlingen med øreakupunktur ved at sætte små nåle i punkterne på ørerne. Hvert punkt repræsenterer de steder i kroppen, hvor man oplever ubalance eller smerte.

I forlængelse af auriculoterapien udviklede Paul Nogier auriculomedicinen hvor der bruges farver og frekvenser, se AuriculoMedicin

PRISER

Første gangs behandling 450 kr

Efterfølgende behandling 350 kr

5-turskort 1500 kr

Vigtige info inden behandlingen

Ved behandling med AuriculoTerapi er det vigtigt at den oprindeligt lægeordineret behandling ikke ændres eller stoppes uden lægens samtykke.

Behandler ikke: gravide eller patienter med diagnosen epilepsi