Øreakupunktur/Farveterapi

AURICULOTERAPI bedre kendt som Øreakupunktur

Auriculoterapien (øreakupunktur) er udviklede af Dr. Paul Nogier fra Frankrig. Han kortlagde et mikrosystem baseret på sine tidligere erfaringer fra 50érne hvor han kortlagde hele kroppen i øret. Han fandt ud af at når han rørte forskellige zoner i øret, var der variationer i pulse, som han kaldet VAS og i 1996 fik han nobelprisen for denne opdagelse, desværre døde han kort før modtagelsen af denne pris.

Forskningen på pulsen blev udvidet og der blev testet mange former for stimulation (farver, magneter, forskellige stoffer, mm) det viste sig at kroppen er følsom overfor 7 frekvenser. Disse frekvenser anvendes både til diagnose og behandling hvor auriculomedicin en refleksmetode baseret på ændringer i pulsen, når hud og øre bliver stimuleret.

AURICULOMEDICIN bedre kendt som Lysterapi/Chrometerapi/Frekvensterapi

Hans søn Raphael Nogier er fortsat i hans fars fodspor og har fortsat forskningen indenfor behandlingsformen og indenfor farveterapi. I dag har flere behandlingsmetoder rod i auriculomedicin, fx chromoterapi, lysakupunktur og frekvensterapi.

Lysterapi kender vi allerede fra behandling for depression hvor der behandles med hvidt lys og det virker positivt, forudsagt af manglende dagslys.

Modsat nåle, som er et fremmedlegeme for immunforsvaret så opfatter immunforsvaret lyset og frekvenserne som en naturlig del af kroppen. Der er lavet talrige dokumentationer på behandlingen og lysterapi bruges både til børn og voksne der ses rigtig gode resultater med behandlingsformen indenfor:

Stress, ADHD, Angst, Depression, Smerte, Fordøjelsesproblemer, Allergier, Hudproblemer, Hormonelle lidelser, Barnløshed, Forbier, Eksamensangst, Uro i kroppen, Søvnløshed og meget andet kan behandles med lysterapi og øreakupunktur.